NOVOSTI V SERVISU
21.04.2020

SERVISNA STORITEV NAJVIŠJE KAKOVOSTI

Zagotovimo vam lahko, da se v servisnih delavnicah Avtocentra Stavanja vašemu vozilu popolnoma posvetimo ter popravilo izvedemo z zavzetostjo in profesionalnim pristopom.
dianostik

S PREDANOSTJO SKRBIMO ZA VAŠE VOZILO

V Avtocentru Stavanja skrbimo, da vaše vozilo ostane v popolni delovni kondiciji. Naše tehnično  usposobljeno osebje pri delu uporablja le najsodobnejšo opremo in najboljše materiale. Zagotovimo vam lahko, da se v servisnih delavnicah Avtocentra Stavanja vašemu vozilu popolnoma posvetimo ter popravilo izvedemo z zavzetostjo in profesionalnim pristopom.

NAJVIŠJA KAKOVOST POPRAVIL

V kolikor želite najvišjo kakovost popravila za vaše vozilo na območju severne primorske, ste prišli na pravo mesto. Obiščite poslovalnice Avtocentra Stavanja v Tolminu in Novi Gorici in se o naši kakovosti prepričajte sami.

USPOSOBLJENO SERVISNO OSEBJE

Servisni centri Avtocentra Stavanja so popolnoma opremljeni za izvajanje najzahtevnejših popravil na vašem vozilu. Usposobljeno servisno osebje z visokim nivojem tehničnega znanja in izkušenj bo vašemu vozilu zagotovilo pravilno vzdrževanje in popravilo. Naša usposobljenost in znanje nam omogočata, da lahko odpravimo tudi najmanjše napake pri delovanju vašega vozila.

SERVISNE STORITVE

-        Preventivni pregledi

-        Avtomobilska diagnostika

-        Popravila mehanskih sklopov

-        Kleparske in ličarske storitve

-        Pranje vozil

-        Notranje in globinsko čiščenje

-        Avtomobilska asistenca

-        Vleka vozil

-        Nadomestna mobilnost

-        Popravilo vozil po toči

-        Hladno popravilo udrtin

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE:

-        Visoko usposobljeno in certificirano  servisno osebje

-        Opremljenost delavnice z diagnostično opremo proizvajalca

-        Visoka raven tehničnega znanja in izkušenj

-        Prijaznost in predanost delu z avtomobili

-        Konkurenčne cene

 

V kolikor potrebujete servisno storitev vas vabimo, da rezervirate termin preko spletnega obrazca oziroma kontaktirate naše servisne svetovalce v Novi Gorici ali Tolminu.