Stavanja Novice

Vse aktualne novice podjetja Stavanja najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Asistenca Porsche Slovenija
01.09.2019
NOVOSTI V SERVISU

Asistenca Porsche Slovenija

Ko potrebujete pomoč nas pokličite

asistrenca vw, škoda, seat, audi - nova gorica

Asistenca Volkswagen, Audi, Seat in Škoda

Z Asistenco Porsche Slovenija želimo našim strankam zagotoviti pravočasno, profesionalno in ustrezno pomoč na cesti, ne glede na okoliščine nesreče ali okvare. Usposobljena ekipa naših strokovnjakov na cesti in v našem klicnem centru ki so primerno opremljeni z asistenčnimi vozili in sodobno opremo so jamstvo, da bomo lahko hitro in uspešno pomagali ob nastalih tehničnih težavah in nesrečah. Pomoč vam je na voljo 365 dni v letu, podnevi in poznih nočnih urah. Na voljo v vsej Sloveniji in po celotni Evropi.

Pokličite brezplačno številko asistence in priskočili vam bomo na pomoč:

Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen: 080 19 18
Asistenca Porsche Slovenija - Seat: 080 19 40
Asistenca Porsche Slovenija - Škoda: 080 19 41
Asistenca Porsche Slovenija - Audi: 080 19 15
Klici iz tujine: +386 1 58 25 102

Poskrbimo za vozilo, če pride do okvare ali se zgodi nesreča.

  • Nudimo vam pomoč na cesti: Če boste z vozilom obtičali na cesti, se bomo takoj po klicu odpravili k vam. Manj zahtevna popravila bomo izvedli na kraju dogodka in poskrbeli, da se boste lahko s svojim vozilom odpeljali naprej. Brezplačno in hitro.
  • Vozilo odpeljemo z vleko in ocenimo popravilo: Včasih se zgodi, da z vozilom ne moremo nadaljevati poti. Če je potrebno večje popravilo in okvare ni moč odpraviti na cesti, vam bomo zagotovili brezplačno vleko do najbližjega pooblaščenega servisa.

Poskrbimo, da dosežete svoj cilj čim prej.

  • Priskrbimo vam nadomestno vozilo: Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Če bomo morali vaše vozilo odpeljati s ceste in ga na servisu ne bodo mogli usposobiti za nadaljnjo vožnjo v treh urah, vam bomo priskrbeli nadomestno vozilo, da boste lahko nadaljevali pot. Z asistenco bomo krili do tri dni stroškov (odvisno od znamke) nadomestnega vozila.
  • Pomagamo vam pri prevozu in nastanitvi: Po potrebi pomagamo tudi drugače. Če bo mogoče, vam bomo uredili prevoz s taksijem, z vlakom ali letalom. Če se bo pot zavlekla in do cilja ne boste mogli priti isti dan, bomo preverili, ali vam lahko uredimo prenočišče v hotelu. Pomagali vam bomo, da v nesreči ne boste obtičali v težavah

Z vami smo, dokler težav ne odpravimo.

  • Dostavimo vaše vozilo po popravilu: Če se bo okvara zgodila v Sloveniji, vam bomo vozilo, odpeljano z vleko, po popravilu na servisu dostavili. Če se vam bo okvara ali nesreča zgodila v tujini in tam vozila v treh dneh na servisu ne bo moč popraviti, bomo poskrbeli za prevoz vozila v Slovenijo.
  • Olajšamo vam dobavo rezervnih delov: Če pride do okvare ali nezgode, vam bomo lahko hitro dostavili potrebne nadomestne dele (proti plačilu) in krili stroške pošiljanja, carine, letalskega prevoza, paketne pošte ali hitre pošte.
  • Povrnemo vam dodatne stroške: Če boste imeli zaradi težav dodatne izdatke, kot so na primer stroški klicev ali parkirnina za vozilo, vam jih bomo povrnili.
  • Pomagamo vam tudi pri manjših težavah: Včasih naletimo na ovire ali manjše okvare, ki se jih lahko zelo hitro odpravi. Pomagali vam bomo pri manjših težavah, kot so izpraznjen akumulator, menjava poškodovanega kolesa, pomanjkanje motornega olja, hladilne tekočine ali goriva. Prav tako vam bomo povrnili stroške za pomoč na cesti oziroma morebitno vleko vozila zaradi točenja napačnega goriva ali okvare kolesa pri vozilu, ki je opremljeno s kompletom za popravilo pnevmatik, če vozila ne boste mogli sami usposobiti za vožnjo.

PRIJAVITE ŠKODO V AVTOCENTRU STAVANJA IN UREDITE VSE NA ENEM MESTU

Avtocenter Stavanja je uradno pogodbeno cenilno mesto za Porsche Zavarovalnico, Zavarovalnico Triglav, Zavarovalnico Adriatic-Slovenica in Zavarovalnico Sava.

 

Škodo in poškodbe, ki so bile povzročene v nesreči vašega vozila ocenimo BREZ OBISKA PRI ZAVAROVALNICI!

 

Popravila opravljamo za Zavarovalnico Triglav, Zavarovalnico Sava, Tilia, Grawe, Generali in Adriatic Slovenica.

STORITVE, KI JIH IZVAJA NAŠA DELAVNICA:

  • avtokleparska in ličarska popravila poškodovanih vozil
  • cenitve škod na vozilih za zavarovalnice
  • popravila vozil poškodovanih od toče
  • popravilo in menjavo stekel na vozilih
  • popravila prask na vozilih
  • nadomestna vozila v času popravila
  • storitve avtomobilske asistence (avtovleka)

ZA PRIJAVO ŠKODE POKLIČITE:

TOLMIN - Damjan Stavanja tel: 05/38 00 552

NOVA GORICA - Blaž Prezelj tel: 05/33 84 594

mail: [email protected]

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

Zanimajo me vsebine naslednjih lokacij
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.