Stavanja Novice

Občuti čisti užitek Barcelone in občutek svobode. To je SEAT. Odkrij raznolikost modelov in najdi svoj želeni model SEAT.

  1. Novice
  2. NOVI SEAT LEON 2021
02.06.2020
NOVOSTI PRI ZNAMKI SEAT

NOVI SEAT LEON 2021

Nova generacija SEAT Leona za nove izzive

novi seat leon

EVOLUCIJA DESIGNA

Novi SEAT Leon predstavlja evolucijo SEATovega oblikovanja: nov zunanji in notranji oblikovalski jezik, izboljšana dimenzijska razmerja, izrazitejša sprednja maska in mehkejše linije oblikujejo ter poudarjajo močni Leonov karakter.  

 

TEHNOLOŠKO INOVATIVNA OSVETLITEV

Popolnoma novi SEAT Leon ponuja številne nove tehnološko inovativne oblike osvetlitve - od notranje ambientalne osvetlitve, ki obkroža potniški prostor, zadnjih luči, ki potekajo preko celotne širine vozila, dinamičnih smernikov, Full LED prednjih žarometov do pozdravnih luči (welcome lights), ki izpišejo ime vozila in osvetlijo prostor pred vstopom v vozilo. 

 

ŠIROK NABOR NAJNAPREDNJEŠIH POGONOV

Četrta generacija SEAT Leona ponuja širok nabor naprednih pogonov: bencinske (TSI) in dizelske (TDI) agregate, nova hibridna pogona mild-hybrid (eTSI) ter plug in hybrid (eHybrid) ter plinski pogon na stisnjen zemeljski plin CNG (TGD).

 

PRVI POPOLNOMA POVEZANI SEAT

Novi SEAT Leon je prvo SEAT-ovo popolnoma povezano vozilo, ki vključuje in-car in out-car povezjivost (online navigacija, funkcije in storitve), ki vključuje Full Link z Android Auto in brezžični Car Play.

 

PRIPRAVLJEN NA PRIHODNOST

Novi SEAT Leon je pripravljen na prihodnost. Zasnovan na MQB Evo platformi predstavlja novi SEAT Leon najinovativnejši produkt, ki ga je kdajkoli oblikovala znamka SEAT. Pripravljen je na vse izzive, ki jih prinaša prihodnost. Novi SEAT Leon prvo popolnoma povezano SEATovo vozilo; opremljen je z najboljšimi asistenčnimi sistemi; poganjajo ga nove hibridne tehnologije.

 

NAJVARNEJŠI SEAT DOSLEJ

Novi SEAT Leon je najvarnejše vozilo, ki ga je znamka SEAT kdajkoli izdelala. Odlikujejo ga številni asistenčni sistemi, ki vozniku novega Leona pomagajo pri vožnji v težavnih razmerah in omogočajo optimalno varnost v vseh pogojih vožnje (aktivni tempomat, emergency assist, travel assist, side in exit assist) .

 

PROSTORNEJŠI IN BOLJ PRAKTIČEN

SEAT Leon, ki predstavlja SEATov najuspešnješi model, je še bolj praktičen od predhodnika. Novi Leon je daljši za 86 mm, kar omogoča več prostora na zadnjih sedežih ter še večjo prostornino prtljažnika.

 

ZGODBA O USPEHU

SEAT Leon je zgodba o uspehu. V treh generacijah je bilo prodanih več kot 2,2 milijona vozil. Verjamemo, da bo novi Leon napisal novo poglavje uspešne SEATove zgodbe.

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

Zanimajo me vsebine naslednjih lokacij
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.